Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 15
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 35
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 30
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 15
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 10
Boczek z cebulką perłową
SUROWIEC-boczek ze skora 2 kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 13 g/kg-czosnek 2-3 zabki-woda 60 ml-kolendra mielona 1 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-cebulka perlowa (nasza spizarnia) ilosc do sloika puszki wedlug uznania .Ja dawalem 20 szt.maxWYKONANIEMieso kroimy w kostke max 3 cm. Dodajemy wode. Peklujemy i przyprawiamy i odstawiamy do lodowki na dwa dni. Po tym czasie boczek na przemian z ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91