Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 3
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 20
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 22
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 10
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 8
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 17
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 13
Boczek z próżni surowy
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy tym lepiejPRZYPRAWY:-peklosol 22 g/kg -kozieradka 1 g/kg -jalowiec mielony 1 g/kg -czosnek swiezy w plasterkach ilosc wedlug uznaniaWYKONANIEBoczek nacieramy wszystkimi przyprawami kroimy czosnek w cieniutkie plasterki i ukladamy na boczku. Pakujemy prozniowo. Czas 5 miesiecy w temperaturze 4-6 stopni po 1-2 tygodniach w zaleznosci ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91