Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 17
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 38
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 40
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 15
Boczek z próżni wędzony
SUROWIEC:-boczek bez skory najlepiej tlusty, im tlusciejszy tym lepiejPRZYPRAWY:-peklosol 22 g/kg-kozieradka 1g/kg-jalowiec mielony 1g/kg-czosnek swiezy w plasterkachWYKONANIEBoczek nacieramy wszystkimi przyprawami kroimy czosnek w cieniutkie plasterki i ukladamy na boczku. Pakujemy prozniowo. Czas 4-5 miesiecy po 1-2 tygodniach w zaleznosci kto jak lubi czosnek wyjmujemy boczek i zdejmujemy czosn...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91