Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 31
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 83
Chleb Cztery Zboża, na starterze Tang Zhong
Kolejny eksperyment. Znow Tang Zhong, ale tym razem calkowicie bez maki pszennej. Za to z makami z Czterech Zboz - orkiszowa, zytnia, owsiana i jaglana. I jeszcze na dodatek troche zakwasu zytniego.C...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 741
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 953
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 736
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 621
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 616
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 618
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 914
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 624