Najnowsze przepisy
Kurczak w kremowym sosie pieczarkowo-marchewkowym... ⇖ 22
Przepis na mięciutkie, pożywne i pyszneciasteczka owsiane... ⇖ 29
Sernik na spodzie z herbatników to jedno z najbardziej... ⇖ 17
Szukasz pomysłu na fileta z kurczaka? Mam dla Ciebie... ⇖ 21
Dżem z żurawiny
SKŁADNIKI-2 kg żurawiny-sok z 2 cytryn-cukier żelujący 3:1 / 0,5 kg-3 saszetki 40 g żelfix 3:1-400 ml wodyWYKONANIEŻurawinę płuczemy przebieramy i mrozimy z tydzień ,następnie rozmrażamy i przepuszczamy przez maszynkę na sitku 8 mm lub na wyciskarce wolno obrotowej z tendencją grubej pulpy. Następnie wszystkie składniki dajemy do jednego garnka i na wolnym ogniu gotujemy do pożądanej konsystencji, mając na uwadze, że całość jeszcze zgęstnieje. Przekładamy do słoiczków,...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-karkówka 2 kg/5mm-podgardle 0,5... ⇖ 46
Przysmak śniadaniowy(mielonka)podejście drugie.Tym razem... ⇖ 75
SUROWIEC-karkówkaPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklo... ⇖ 53
SUROWIEC-słonina 1kg-sól warzona nie jodowana 25g-czosnek... ⇖ 64
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3, 5 kg dzik (łopatka + ścinki z... ⇖ 49
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- 1.5 kg medaliony z indyka-1 kg... ⇖ 88
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 492
Przepisy na czasie
Chleb pszenny z foremki upieczony z mąki pszennej typ-750,... ⇖ 1513
Przepis na nieziemski deser kawowy z mascarpone i bitą... ⇖ 876
Deser Kora Orzechowa to przepis inspirowany kultowym... ⇖ 827
Wraz z nadejściem jesieni rozpoczyna się sezon na... ⇖ 570
Ciasto Nocny Motyl to bardzo smaczny, dość prosty do... ⇖ 371
Cześć Kochanidziś mam dla Was przepis na po prostu... ⇖ 350
CIASTO SNIKERS BEZ PIECZENIA NA ZIMNOTo ciasto to prawdziwy... ⇖ 323