Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 15
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 1
Szukasz inspiracji na letnią przekąskę, która zachwyci... ⇖ 17
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 16
Żeberka mielone
SUROWIEC, PRZYPRAWY, MATERIAŁY POMOCNICZE I ROZDRABNIANIE-żeberka tzw. paski / mielone na szarpaku-czosnek 4g/kg-pieprz czarny 2g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-chili jalapeno grys czerwone 1g/kg-cebula suszona 5g/kg-woda 10%-skrobia ziemniaczana 2%-skórki w/p gotowane mielone 40-50g/kgWYKONANIEUsuwamy kostki z mięsa. Mięso tniemy w paski- kostkę i peklujemy 2-3 dni...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91