Najnowsze przepisy
Czy wiesz, że Twoja codzienna dawka energii nie musi... ⇖ 52
Ciasto Aloha! to przepyszny i bardzo ładnie prezentujący... ⇖ 115
Ciasto Czarna OwcaCiasto Czarna Owca to pyszne, wilgotne,... ⇖ 86
Grillowane boczniaki BBQ Do boczniaków mam słabość.... ⇖ 22
Figi nadziewane ricottą, miodem i orzechami
Rewelacyje połączenie smaków: figi nadziewane serem ricotta z odrobina świeżo startej gałki muszkatołowej, miodem iposienymiorzechami włoskimi. Przepis pochodzi z książki dr Catherine Itsiopoulos pt.: Dieta Śródziemnomorska Książka Kucharska .Składniki:3 świeże figi100 g sera ricotta lub mascarponeszczypta gałki muszkatołowejgarść orzechów włoskich i/lub...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 348
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 383
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 375
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 452