Najnowsze przepisy
Przepis na ciasto półkruche z rabarbarem i truskawkami to... ⇖ 9
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 33
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 26
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 25
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 23
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 46
Torta di mele
Włoska szarlotka to puszyste ucierane ciasto z kawałkami świeżych jabłek i odrobiną cynamonu.Składniki na tortownicę 22 cm:4 jabłkacytryna2 jajka150 g cukru100 g masła250 g mąki2 łyżeczki proszku do pieczenia150 g mleka1/2 łyżeczki cynamonuszczypta solidodatkowo: cukier puder do oprószeniaPiekarnik nastawić na 180 stopni C. Okrągłą blaszkę posmarować masłem i wyłożyć...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 350
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 384
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 376
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 454