Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 15
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 36
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 32
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 15
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 10
Golonka
SUROWIEC-tylna golonka ze skoraPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 14 g/kg-ziele angielskie 1 g/kg-lisc laurowy 0,5 g/kg-pieprz czarny 1 g/kg-woda 15 ml na puszke sloik 300 gWYKONANIEZ golonki usuwamy reszte siersci .Golonke poddajemy klasyfikacji. Odcinamy skore ktora tniemy w kosteczke 1 cm, nastepnie pozyskujemy chude miesko bez blon i sciegien, ktore kroimy w kostke 2-4 cm. Chude mieso ...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91