Najnowsze przepisy
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 18
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 35
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 48
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 29
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 23
Gulasz Angielski
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się przepisem szyfr. 4011SUROWIEC I ZOZDRABNIANIERozdrabnianie przeprowadzałem na maszynce nr,8-szynka 1 klasa 2,6 kg/ szarpak-boczek 2 klasa 0,8 kg /8 mm-golonka 3 klasa 0,6 kg/ 5 mm-skórki wieprzowe 35-40g/kg - ugotowane do miękkości i rozdrobnione /2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16g/kg-pieprz czarny...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91