Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 17
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 39
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 40
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 15
Karkówka konserwowa z ogórkiem i cebulką
SKŁADNIKI-karkowka 1,5 kg-ogorek korniszon premium z miodem-cebulka luksusowa ,,Nasza spizarnia -woda 80 ml.-peklosol 13 g/kg-2 duze zabki czosnku-pieprz czarny 2 g/kgWYKONANIEMieso myjemy pod biezaca woda. Tniemy w kawalki 3 cm, dodajemy wode, peklosol, pieprz oraz czosnek i mieszamy aby wszystko sie polaczylo.Chowamy do lodowki na 24 godz. w temp 4-6 st. Po tym czasie zapeklowane mieso z...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91