Mamy 231148 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Łosoś w cieście...

Łosoś w cieście...

Przepis na smacznego łososia zapiekanego w cieście... ⇖ 9

Smalec

Smalec

około 1 kg słoniny1 cebula biała1 duża szczypta... ⇖ 20

Ciasto owsiane z...

Ciasto owsiane z...

Bardzo lekkie, szybkie oraz rozpływające się w ustach... ⇖ 33

Ciasto zemsta teściowej...

Ciasto zemsta teściowej...

Przepis na szybkie i bardzo efektowne ciasto, którym na... ⇖ 79

Prosty placek z...

Prosty placek z...

Prosty placek z rabarbarem przygotowuje się... ⇖ 104

Surówka z czerwonej...

Surówka z czerwonej...

Surówka z czerwonej kapusty z sosem majonezowymProsta i... ⇖ 66

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro...

Pasta Sugo di Pomodoro Crudo: Świeża Historia i... ⇖ 39

Biszkoptowe omlety z...

Biszkoptowe omlety z...

Biszkoptowe omlety z bitą śmietaną i truskawkami to... ⇖ 71

Dobre i ładne ciasta na...

Dobre i ładne ciasta na...

Dobre i ładne ciasta na komunię Zbiór przepisów i... ⇖ 32

Chrupiąca surówka z...

Chrupiąca surówka z...

Chrupiąca surówka z czerwonej kapusty i marchewki to... ⇖ 57

Wyświetlono: 997 razy

Karkówka wędzona i parzona Sous Vide

Karkówka wędzona i parzona Sous Vide

SUROWIEC-karkowkaPRZYPRAWY-peklosol ilosc wedlughttps://www.wyroby-domowe.pl/peklowanie-mokro-i-10.htmlWYKONANIEKupiona karkowke pluczemy pod biezaca woda. Przygotowujemy solanke wedlug kalkulatora , ta solanka robimy nastrzyk 60 ml na kg miesa i topimy w solance na 7 dni, odstawiamy do lodowki w temp.4-6 stopni . Po tym czasie wyjmujemy pluczemy lecz nie koniecznie. Wkladamy w siatke lub wi...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 77

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 97

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM