Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 11
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 12
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 5
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 3
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 12
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 9
Kiełbas wiejska wieprzowo -drobiowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 5 kg / krojona jak leci bez klasyfikacji w kostke 1,5-2 cm-mieso z udzca indyka 3 kg / sitko 16 mm-podgardle z przyrostem miesnym bez skory 2 kg / sitko 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosol 18 g/kg lopatki i drobiu-sol morska 18 g/kg do podgardla-czosnek dobrej jakosci 7 g/kg-pieprz kolorowy mielony 2 g/kg-pieprz ziolowy bialowieski 2 g/...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91