Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 32
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 19
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 21
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 50
Kiełbasa drobiowa- INDYK, KURCZAK
SUROWIEC-1 kg filet pierś indyk-2 kg mięso bez skóry i kości, udko kurczaka-2 udźce z indykaPO KLASYFIKACJI MIĘSA UZYSKAŁEM / ROZDRABNIANIE MASZYNKA NR.8-1kg filet pierś indyk / w kostkę i paski 1-2 cm-1,5 kg mięsa z indyka 1kl. / szarpak dwu oczkowy-1,5 kg mięsa z uda kurczaka 1 kl. / szarpak dwu oczkowy-0,5 kg mięsa z indyka z błonami i...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 67
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93