Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 2
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 20
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 21
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 7
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 8
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 17
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 13
Kiełbasa firmowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-3 kg lopatki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-1,5 kg karkowki /krojona w kostke 1,5-2 cm bez klasyfikacji-2 kg lata wolowa /8 mm blony wycinamy i dodajemy do golonki-1,5 kg boczek /10 mm-1 kg golonka /2,5 mm-1 kg podgardle /8 mmPRZYPRAWY-peklosol 18g/kg-sol nie jodowana 18 g/kg /do podgardla-gorczyca ziarno 4 g/kg-jalowiec mielony 2 g/kg-pieprz czarny 3 g/kg-zie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91