Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 3
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 18
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 12
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 17
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 39
Kiełbasa Gajowego
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMaszynka nr.81.Łopatka 7 kgPo klasyfikacji uzyskałem :-1 kl 3,5 kg / Mięso podzieliłem na dwie części jedną pokroiłem w kostkę 1,5 cm druga część szarpak-2 kl 2,4 kg /10 mm-3 kl 1,1 kg /2,5 mm2.Boczek 2 kg /10 mm3.Słonina 1 kg / Krojona w kostkę 0,5-1 cmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-sól warzona do słoniny 18 g...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 66
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92