Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 4
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 7
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 2
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 1
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 11
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 7
Kiełbasa krucha podpiekana
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE :Rozdrabnianie robilem na maszynce nr 8.-1 kl szynka 2 kg / szarpak-2 kl boczek bez skory 2 kg /10 mm-2 kl karkowka 2 kg / 10 mm-podgardle bez skory,gruczolow 0,5 kg 10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-prklosol 17 g/kg-pieprz czarny 2 g/kg-papryka slodka 2 g/kg-czosnek swiezy wycisniety przez prask 5 g/kg-cebula prazona 5 g/kg-szczypiorek suszony 0,5 g/kg-gorczyca ziarn...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91