Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 36
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 86
Kiełbasa krucha z dzika
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE- pierwsza klasa 2,9 kg / 16 mm-druga klasa 1,6 kg / 10 mm-boczek 0,8 kg / 8 mm-podgardle 1,4 kg / delikatnie zmrożone 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 17g/kg-pieprz czarny 4g/kg-mieszanka przypraw do dziczyzny RUNO 3g/kg-woda 12%-czosnek 5g/kg-jelita osobiście wykorzystałem wieprzowe i około metra wołowych.WYKONANIEMięso jakie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91