Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 31
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 19
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 21
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 50
Kiełbasa podkarpacko-podlaska
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce nr.8-boczek 50% /8mm-łopatka 50% /10mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona nie jodowana 17g/kg-czosnek świeży wyciśnięty przez praskę 4g/kg-pieprz czarny 4g/kg-pieprz ziołowy białowieski 4g/kg-woda 10% wagi mięsa-jelita 28-32WYKONANIEKupione mięso poddajemy wstępnej klasyfikacji z boczku odcinamy skórę...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 67
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93