Mamy 231227 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

5 powodów, dla których...

5 powodów, dla których...

W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9

Co zrobić z mascarpone?...

Co zrobić z mascarpone?...

Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 31

Focaccia jak obraz

Focaccia jak obraz

Włoska focaccia w nieco innym wydaniu, gdyż wyglądająca... ⇖ 22

GRILLOWANE TOSTY Z...

GRILLOWANE TOSTY Z...

Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 19

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

ROLADA BISZKOPTOWA Z...

Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 21

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

ŁOSOŚ PIECZONY Z...

Łosoś pieczony z ananasem w miodowej marynacie to nie... ⇖ 12

Genialny sernik z...

Genialny sernik z...

Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 50

Keto babeczki z...

Keto babeczki z...

Keto babeczki z czekoladą i cukinią to prawdziwa uczta... ⇖ 14

Młoda kapusta z...

Młoda kapusta z...

Młoda kapusta z kurczakiem po meksykańsku to bardzo... ⇖ 35

Cytrynowe cake pops

Cytrynowe cake pops

250 g cytrynowego ciasta40 g białej roztopionej... ⇖ 24

Wyświetlono: 218 razy

Kiełbasa podkarpacko-podlaska

Kiełbasa podkarpacko-podlaska

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce nr.8-boczek 50% /8mm-łopatka 50% /10mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona nie jodowana 17g/kg-czosnek świeży wyciśnięty przez praskę 4g/kg-pieprz czarny 4g/kg-pieprz ziołowy białowieski 4g/kg-woda 10% wagi mięsa-jelita 28-32WYKONANIEKupione mięso poddajemy wstępnej klasyfikacji z boczku odcinamy skórę...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 38

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 67

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 83

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 81

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 101

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 125

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 113

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM