Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 32
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 19
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 22
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 51
Kiełbasa smarowna - tłusta
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE NA MASZYNCE 8-boczek 50%fi 16mm-podgardle wieprzowe (przerośnięte) 50% fi 8-10 mmPRZYPRAWY-pieprz czarny 4 g/kg-peklosól 19g/kg-pieprz ziołowy białowieski 3 g/kg-gorczyca biała ziarno 5g /kg-czosnek wyciśnięty przez praskę 5g/kg-chilli jalapeno grys 2g/kg-ziele angielskie 1g/kgWYKONANIEMięso kroimy w kostkę 3-4 cm peklujemy zalecaną...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 67
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93