Najnowsze przepisy
W dzisiejszych czasach, gdzie każda minuta jest na wagę... ⇖ 9
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 30
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 18
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 18
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 49
Kiełbasa z karkówki
SKŁADNIKI-karkówka-poklsól 19g /kg-pieprz czarny 3g /kg-czosnek zgnieciony w prasce 5g /kg-gorczyca czarna 2g/kg-gorczyca biała 4g/kg-gałka muszkatołowa 1g /kg-ziele angielskie 1g/kg-woda 10%-jelita wieprzowe jakie zastosowałem to 28/30 mm oraz 24/26 mmWYKONANIEZ karkówki wycinamy jak najwięcej tłustych kawałków które peklujemy . Resztę mięsa kroimy w kawałki 3-4...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 67
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 75
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93