Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 5
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 38
Kiełbaska Wielkanocna do koszyczka
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie robilem na maszynce nr 8-boczek bez skory 3 kg/ 8 mm-karkowka 3 kg/13-piers z kurczaka 2 kg/ w kostke okolo 1-1,5 cm-mieso z udzca indyka 2 kg po wykrojeniu kosci i zdjeciu skory/ po klasyfikacji chude ladne kawalki w kostke okolo 1-1,5 cm kawalki sciegniste, blony 2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pieprz czarny drobno mielony 2 g/kg-pi...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91