Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 19
Cukinia faszerowana gyrosem to danie, które z pewnością... ⇖ 36
Przepyszne ciasto. Kiedy przygotowałam je pierwszy raz na... ⇖ 75
Młoda kapusta z boczkiem i ziemniakami to pyszny wiosenny... ⇖ 35
ZAPIEKANKA MAKARONOWACześć moje kochane słoneczka.... ⇖ 39
Kiełbasa ziołowa wieprzowo - drobiowa
SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce nr.8-boczek 3 kg /10 mm-karkówka 3 kg/ szarpak-indyk (mięso gulaszowe) 3 kg/ 8 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-14-15 g/kg peklo sól-4 g/kg mieszanka przypraw grill ziołowy-Prymat-5g/kg gorczyca-3g/kg pieprz czarny-4g/kg czosnek-woda 10%-jelita wieprzowe do kiełbasy podpiekanej-jelita wołowe wiankowe do kiełbasy...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 59
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91