Najnowsze przepisy
Aby zapobiegać niedoborom magnezu, warto włączyć do... ⇖ 20
Karkówka, jedno z najbardziej soczystych i aromatycznych... ⇖ 42
Pieczone gołąbki z pomidorowym sosemPieczone gołąbki z... ⇖ 28
Fit Zapiekanka z Kurczakiem i Warzywami – Niskokaloryczna... ⇖ 39
Zapiekanka z boczkiem i jajkiem należy do dań, które... ⇖ 19
Sałatka z awokado i mango z rukolą, orzeszkami piniowymi... ⇖ 26
Konfitura z pestek i skórek ciemnych winogron.
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji soku z ciemnych winogron Sposób wykonania :Pestki i skórki mielimy w maszynce przez średnie sitko. Wkładamy do małych słoiczków, ubijamy łyżką . Pasteryzujemy przez 15 - 29 minut. Przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu.Pestki i skórki z ciemnych winogron mają właściwości : antyoksydacyjne, przeciwutleniające, przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwalergiczne, przeciwnowotworowe. Dzięki tym...
Przepisy z bloga
Składniki :pestki i skórki pozostałe podczas produkcji... ⇖ 82
Składniki :3 kg mięsistych pomidorów3 marchewki1 korzeń... ⇖ 156
Składniki :3 kg ogórków, 4 cebule3 papryki czerwone70... ⇖ 468
Składniki :5 jajek24 dkg cukru25 dkg miękkiej margaryny... ⇖ 195
Przepisy na czasie
Zupa z kurczakiem, papryką i pieczarkami to pyszne i... ⇖ 13349
Sezon na śliwki jest w pełni, więc nie może obejść... ⇖ 4654
Ciasto na herbatnikach z kremem na bazie mascarpone.... ⇖ 4333
Co roku robię chociaż kilka słoików z dżemem z cukinii... ⇖ 2077
Tym razem mam przepis przede wszystkim dla osób, którym z... ⇖ 1238
Smarowidło do chleba z tego przepisu jest uwielbiane w... ⇖ 995