Najnowsze przepisy
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 12
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 38
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 32
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 47
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 78
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 55
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 54
Konserwa domowa- Mielonka wieprzowa
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg boczku bez skóry /5 mm maszynka nr 8-2 kg karkówki /8 mm maszynka nr 8-0,8 kg mięsa z golonki razem z tłustym /5 mm maszynka nr 8-skórki wieprzowe 40 g /kg skórki ugotowane i zmielone na sitku 2,5 mm maszynka nr 8PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-pękło sól 16 g/kg-pieprz czarny 3g/kg-cebula suszona 2g/kg-kolendra 0,5 g/kg-czosnek świeży...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91