Najnowsze przepisy
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 9
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 8
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 5
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 8
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 12
Konserwa tłuszczowo-mięsna
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE NA MASZYNCE 8-podgardle wieprzowe (przerośnięte) /8 mm-pachwina (przerośnięta)/8 mm-słonina /10 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona do słoniny 16 g/kg-peklosól do podgardla i pachwiny 16 g/kg-pieprz kolorowy świeżo mielony 3 g/kg-papryka chili jalapeno grys czerwona ostra 2-3 g/kg-czosnek świeży zgnieciony w prasce 4-5 g/kg-cebula...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91