Najnowsze przepisy
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 4
Czy można inaczej podać jajka sadzone? Pewnie, że tak a... ⇖ 12
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 54
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 33
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 50
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 78
Konserwa turystyczna wg.JackaW
Konserwę którą zaprezentuje zrobiłem podpierając się przepisem Centralnego przemysłu mięsnego z roku 1960 szyfr 417. Zrobiłem mielonki na dwa sposoby wykorzystując dodatek 2% skrobi ziemniaczanej i 10% wywaru z gotowania skórek ,oraz 3% skrobi ziemniaczanej i 20% wywaru z gotowania skórek. Po otwarciu obu puszek byłem zaskoczony małą różnicą w...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 76
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 94