Najnowsze przepisy
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 2
Prawidłowa nazwa tego ciasta to Kaszak ale źle i... ⇖ 14
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 18
Fit Szaszłyki Warzywne z Halloumi: Zdrowy Przepis na... ⇖ 12
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 14
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 27
Małże zapiekane (Cozze gratinate)
Mule nadziewane farszem z bulki tartej, parmezanu i pietruszki to prosta przystawka na cieplo, ktora kazdy seafoodlover musi sprobowac ;)Skladniki:1 kg oczyszczonych malzykieliszek bialego wina3-4 zabki czosnku3/4 szkl. bulki tartejpapryczka chilli6 lyzek startego parmezanu3 lyzki posiekanej natki pieruszki3 lyzki oliwyPiekarnik ustawic na 250 stopni C.Czosnek i chilli posiekac i podsmazyc na 2 ly...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 355
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 393
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 383
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 463