Najnowsze przepisy
Fasolka szparagowa w sosie serowym z kluskami śląskimi to... ⇖ 14
Kto nie lubi gofrów... ja uwielbiam, szczególnie latem,... ⇖ 27
Wypróbujcie przepis na pyszną sałatkę z tortellini,... ⇖ 32
Sprawdzony przepis na tort bezowy z owocami – chrupiąca... ⇖ 27
Przepis na sernik na ciasteczkowym spodzie z musem... ⇖ 43
Bardzo smaczna surówka przygotowana z różnych warzyw do... ⇖ 28
Ta sałatka to świetny pomysł na wykorzystanie kurczaka... ⇖ 31
Mielonka ,,jak dawniej

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-lopatka 900 g/ sitko fi 5 mm-boczek 800 g/sitko fi 5 mm-podgardle 300 g/ sitko fi 8 mmPRZYPRAWY I SKŁADNIKI ORAZ MATERIAŁY POMOCNICZE-sol nie jodowana do podgardla 20 g/kg-peklosol do lopatki i boczku 19 g/kg-czosnek swiezy dobrej jakosci 8 g-pieprz czarny 3-4 g/kg-woda 150 ml-skrobia ziemniaczana 6 g-praska-termometr z sonda-cyrkulator-duzy garnek lub lodowka turystyczn...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielenie odbywało się na maszynce... ⇖ 84
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 865
SUROWIECWP-boczek bez skóry 1 kg-pachwina bez skóry1... ⇖ 102
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-łopatka 2 kg/8 mm-pachwina 0,5... ⇖ 159
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-ćwiartki z... ⇖ 171
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-boczek ze... ⇖ 150
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 270
SUROWIEC, PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-skrzydełka z... ⇖ 185
WYKONANIEJajko bierzemy bezpośrednio z lodówki wkładamy... ⇖ 144
SUROWIEC-mój płat boczku po zdjęciu skóry i wyrównaniu... ⇖ 311
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1880
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 956
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 900
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 608
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 581
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 554