Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 44
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 27
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 36
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 67
Mielonka ,,Luncheon meat w osłonce w/g JackaW
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabnianie było na maszynce nr. 8-karkówka 2 kg / 8 mm-boczek bez skóry 1 kg (bardziej tłusty niż chudy) / 5 mm-mięso z golonki razem z tłustym 1 kg /4 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-pieprz czarny drobno mielony 1-2 g/kg-czosnek świeży dobrej jakości 2 g/kg-przyprawa lunch meat 1-2 g/kg-woda 20 %-skrobia ziemniaczana...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 68
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 76
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 86
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 93