Najnowsze przepisy
Zastanawiasz się, co zrobić z mascarpone? Jakie pyszne... ⇖ 5
Grillowane tosty z cebulą i serem. Te pyszne danie jest... ⇖ 10
Rolada biszkoptowa z truskawkami to klasyczny deser, który... ⇖ 12
Ten sernik był po prostu genialny. Jedliśmy taki jeszcze... ⇖ 26
Mielonka Tyrolska
Przepis autorski:SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce nr 8Proponuję dwa składy surowca do wyboru.Wersja pierwsza-1,5 kg boczek ( bardziej tłusty niż chudy ) /5 mm- 1,5 kg karkówka / 8 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłustym /4 mmWersja druga-2 kg boczku (bardziej tłusty niż chudy ) /5 mm-1 kg wołowiny kl. 2 /8 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłusty / 4...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 66
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92