Najnowsze przepisy
Składniki pałki z kurczaka z ryżem w zalewie: Wykonanie... ⇖ 22
Kurczak w sosie z suszonymi pomidorami to pyszne danie,... ⇖ 31
Grillowane polędwiczki z piersi kurczaka to pomysł na... ⇖ 7
Ciasto z borówkami to obowiązkowa pozycja do upieczenia w... ⇖ 34
Mielonka wieprzowa nr.3
SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-2 kg łopatka 2 kl / 5 mm-1 kg boczek / 5 mm-0,8-1 kg mięso z golonki tylnej razem z tłustym / 5 mm-skórki około 200 g do całości surowca ( skóra z golonki i boczku naszego surowca) /2,5 mmPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-rosół z gotowania skórek i kości z golonki 400 ml do całości-skrobia ziemniaczana 2%-peklosól 15 g/kg-pieprz czarny 2-3...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 65
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 74
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 85
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 92