Najnowsze przepisy
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 19
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 37
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 53
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 33
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 39
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 24
Mielonka z dzika
SUROWIEC-szynka z dzika 5 kg-podgardle wieprzowe 1,5 kg-skórki wieprzowe 400 gPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 15g /kg-pieprz czarny 4 g/kg-przyprawa do dziczyzny 6g/kg (przyprawa z firmy RUNO)-czosnek duża główka-woda 15%-skrobia 3%WYKONANIEKupiony surowiec tniemy na kawałki 3-4 cm peklujemy odkładamy na 2-3 dni do lodówki w temp 4-6 st. Po tym czasie...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91