Najnowsze przepisy
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 15
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 20
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 39
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 58
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 38
składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 43
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 28
Mielonka ze ścinek (tzw- mięso gulaszowe)
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMięso było mielone na maszynce nr.8 siatka nr.8-ścinki wieprzowe 1kgPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 16 g/kg-czosnek świeży 3-4 ząbki na kg-pieprz czarny3g/kg-pieprz ziołowy białowieski 2g/kg-18 ziół ojca Mateo 3g/kg-papryka suszona płatek 14g/kg-woda 10%WYKONANIEKupione ścinki peklujemy czas 2 dni. Jeśli są jakieś...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 83
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91