Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 20
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 22
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 47
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 39
Nalewka Jesienna. Pigwowiec z żurawiną.
SKŁADNIKI-600 g żurawina-400 g pigwowiec-pestki z naszego pigwowca-1 litr alkoholu 50-70 %-250 g cukier-4 łyżki mioduWYKONANIEOwoce żurawiny zbieramy po pierwszych przymrozkach lub jeżeli widzimy że owoce są piękne, dojrzałe to zbieramy wcześniej i trzeba je tylko przemrozić w zamrażarce kilka dni. Owoce przebieramy myjemy.Każdy owoc tniemy na pół lub...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 52
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 63
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 71
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 86