Mamy 231160 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z...

Lekka sałatka z kalafiorem i kurczakiem to super pomysł... ⇖ 1

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i...

Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 5

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście...

Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 21

Białe ciasto kokosowa...

Białe ciasto kokosowa...

Ciasto kokosowe na biszkoptach  Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 25

Przepis na uniwersalną...

Przepis na uniwersalną...

Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 10

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z...

Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 8

Pasztet z fasoli

Pasztet z fasoli

Pasztet z fasoli Pasztet z fasoli i... ⇖ 5

Polędwiczki z...

Polędwiczki z...

Polędwiczki z morszczuka w piwnym cieścieObiad z rybą w... ⇖ 11

Chaczapuri z mięsem

Chaczapuri z mięsem

 Jakiś czas temu miałam przyjemność być na... ⇖ 7

Prosta zapiekanka z...

Prosta zapiekanka z...

Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 19

Wyświetlono: 570 razy

Nalewka z czerwonej porzeczki

Nalewka z czerwonej porzeczki

Bedziemy potrzebowac:-2 kg owocow czerwonej porzeczki-1 litr alkoholu 50-70 % w zaleznosci kto jaka moc lubi w nalewkach-cukier 0,4 kg-dwie lyzki mioduWykonanie:Owoce przebieramy myjemy pod biezaca woda wkladamy do sloja i zalewamy alkoholem. Zakrecamy,wstrzasamy slojem i zostawiamy na 6-8 tygodni w slonecznym miejscu. Po tym czasie zlewamy nalew, a owoce zasypujemy cukrem, dodajemy miod mieszamy,...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 77

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 97

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM