Najnowsze przepisy
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 10
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 10
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 4
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 2
Bardzo prosta i smaczna zapiekanka z bakłażana - polecam... ⇖ 11
Przepis na niezwykle pyszne i pięknie się prezentujące... ⇖ 8
Nalewka z pigwowca
SKŁADNIKI-oczyszczony owoc pigwowca 2 kg-cukier 1-1,5 kg-alkohol 2 litry 50-70 %WYKONANIEOwoce pigwowca myjemy, usuwamy gniazda nasienne i biala blonke nastepnie kroimy drobno lub za pomoca maszynki kroimy w cienkie plasterki .Pokrojone owoce wrzucamy do duzego szklanego sloja, i zalewamy alkoholem na 2 miesiace i zostawiamy go w cieplym i ciemnym miejscu . Po tym czasie wszystko zlewamy pr...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91