Najnowsze przepisy
Ciasto z rabarbarem na kefirze to pyszne, szybkie i bardzo... ⇖ 29
Sos miodowo-musztardowy gości na naszym stole od kilku lat... ⇖ 4
Łopatka konserwowa mielona
SUROWIEC I ROZDRABNIANIERozdrabniałem na maszynce 8-2 kg łopatki klasa 1 (kto chce bardziej chudy wyrób proponuje 3 kg) / szarpak-1 kg łopatki klasa 2 / 5 mm-1 kg mięso z golonki razem z tłustym 5 mmPRZYPRAWY I MATERIALY POMOCNICZE-peklosól 18 g/kg-woda 25%-skrobia ziemniaczana 3,5%Opcjonalnie można dać przyprawy kto jakie lubi w odpowiedniej dla siebie ilości.Ja...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 60
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91