Orkisz, Tang Zhong, podmłoda i czekolada
Źródło: http://grahamka.blogspot.com/2014/07/orkisz-tang-zhong-podmoda-i-czekolada.html
Dlaczego by nie pomieszac dwoch roznych technik, jesli wzajemnie sie nie wykluczaja? Niech Tang Zong doda chlebowi puszystosci, zas podmloda poprawi aromat i smak. A z tym smakiem to niech bedzie cos...
Najnowsze przepisy
Jeśli chcecie przenieść się na gorącą Sycylię bez... ⇖ 11
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt... ⇖ 16
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 13
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 15
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 14
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 23
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 992
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 1209
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 986
Inspiracja byl przepis znaleziony na hiszpanskim blogu Las... ⇖ 588
Co to jest Tang Zhong? Czasem nazywany water roux, lub... ⇖ 2141
Bardzo popularny w Japonii chlebek w stylu mlecznym... ⇖ 7253
Chleb z udzialem 70% maki zytniej na 3-fazowym ciescie... ⇖ 781
Nie da sie ukryc, ze chlebki na bazie startera Tang Zhong... ⇖ 614
Skoro powiedzialo sie A, trzeba powiedziec B. Skoro zrobilo... ⇖ 545
Pieczywo na starterze Tang Zhong robi sie bardzo szybko i... ⇖ 639
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 75
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 75
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 71
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 53









































