Najnowsze przepisy
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 2
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już... ⇖ 16
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 43
SERNICZKI CZEKOLADOWEDzień dobry. Zapraszam was dzisiaj na... ⇖ 34
Grillowane szaszłyki z kiełbasą Proste do przygotowania,... ⇖ 49
Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 87
Ciasto malinowa fantazja bez pieczeniaProste, pyszne... ⇖ 60
PALUSZKI GRISSINI Z PIECZONYM CZOSNKIEM
Grissini to wloskie paluszki z ciasta chlebowego. Sa chrupiace i przepelnione aromatem pieczonego czosnku. Z podanej porcji powstaje 25 paluszkow. Dosc sporo, zwazajac na to, ze sa wieksze od sklepowych, solonych paluszkow. Grissini moga jednak lezec kilka dni w szczelnym opakowaniu. Nadadza sie jako chrupiacy dodatek do salatki, lub zupy-kremu, zastepujac grzanki. Jesli zasmakuja wam w tej wersji...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 630
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3040
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 687
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 577
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1310
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 715