Najnowsze przepisy
Poznaj znakomity przepis na gulasz z indyka w sosie... ⇖ 1
Sernik mango z borówkamiSernik na zimno z masą mango to... ⇖ 4
Idealne ciasto na pierogi Jak zrobić idealne, elastyczne... ⇖ 4
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 44
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 42
Pan co Santi
Orzechowy toskański chleb pochodzący z Sieny. Dzięki rodzynkom i cynamonowi ma bardzo ciekawy słodkawy smak. Przepis jest prosty, nie wymaga zagniatania i pochodzi z książki My Bread Jima Lahey a.Składniki:400 g mąki pszennej chlebowej85 g rodzynek50 g posiekanych orzechów włoskich1 i 1/4 łyżeczki soli3/4 łyżeczki cynamonu1/2 łyżeczki suchych drożdżyszczypta pieprzu350 g...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 356
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 396
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 385
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 465