Najnowsze przepisy
Semiwegetarianizm to coraz popularniejsza forma diety,... ⇖ 1
Witajcie kochani moi! Z tej strony Wasza Halinka. Dzisiaj... ⇖ 9
Grillowane szpadki z kurczakaGrillowane szpadki z kurczaka... ⇖ 7
Propolis, znany jako naturalny skarb pszczół, od wieków... ⇖ 11
Wiem, że przepis na ciasta z rabarbarem na moim blogu jest... ⇖ 13
Obiad 2w1, wystarczy ugotować do niego ziemniaki lub ryż... ⇖ 12
Parmigiana di Melanzane

Klasyczna wloska zapiekanka pochodzaca z Neapolu, w ktorej sklad wchodza przesmazone wczesniej baklazany, sery mozarella i parmezan oraz aromatyczny sos pomidorowy. Jak wiele wloskich dan, potrawa ta ma rowniez wiele regionalnych odmian.Skladniki:2 srednie baklazany2 kulki sera mozarella100 g parmezanumala cebulasol, pieprz500 g passaty pomidorowejswieza bazyliaoliwaBaklazany pokroic wzdluz na cie...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 548
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 568
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 548
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 658
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 500
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 1017
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 779
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 738
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 633
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 615
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 468
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 373
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 359
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 291
Udka z air fryera to rewelacyjny sposób na przepyszne... ⇖ 261
Puszyste kluski z serka i kaszy manny Dziś krok po kroku... ⇖ 260