Najnowsze przepisy
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 1
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 69
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 50
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 74
Pasta z makreli i jajka
240 g makreli w oleju6 jajek ugotowanych na twardo2 ogórki konserwowe6 łyżek ketchupuMakrele wyjmujemy z puszki i odlewamy olej . Rozdrabniamy widelce dodajemy do tego ogórki drobno krojone i jajka przeciśnięte przez krajarkę do jarzyn . Całość dokładnie mieszamy i dodajemy ketchup .Gotowa pastę podajemy na kromce ulubionego chleba lub toście .
Przepisy z bloga
500 g pieczarek1 średnia cebula1 duża łyżka masła700... ⇖ 41
1 kg łopatki wieprzowej2 marchewki1 duża pietruszka1/2... ⇖ 47
400 g mięsa mielonego wieprzowego1 cebula200 g usmażonych... ⇖ 69
200 g ugotowanego makaronu typu nitka4 jajka1 duża łyżka... ⇖ 50