Mamy 231176 przepisów na 585 blogach.

Najnowsze przepisy

Ciasto „Truflowy...

Ciasto „Truflowy...

Biszkopt, masa truflowa, budyń bananowy z galaretką, a na... ⇖ 2

koreczki imprezowe z...

koreczki imprezowe z...

składniki:12 cienkich plasterków kiełbasy krakowskiej... ⇖ 5

Salceson wieprzowy z...

Salceson wieprzowy z...

Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 8

Mus mniszkowy

Mus mniszkowy

Na trawnikach żółte dywany mniszka lekarskiego i chyba... ⇖ 16

Ciasto lodowa blondi

Ciasto lodowa blondi

Nasze ulubione ciasto z mrożonymi owocami. Robi się je... ⇖ 48

Jabłkowe orzeźwienie

Jabłkowe orzeźwienie

Witajcie.Mamy słoneczną majówkę.Dlatego chciałabym... ⇖ 26

Budyniowe ciasto z...

Budyniowe ciasto z...

Dzisiaj zapraszam na proste i szybkie ciasto,... ⇖ 107

Spaghetti con le...

Spaghetti con le...

Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 39

Szaszłyk drobiowy

Szaszłyk drobiowy

1 polędwica z indyka1/2 czerwonej papryki2 średnie cebule... ⇖ 81

Sałatka z buraków

Sałatka z buraków

Prosta i szybka sałatka z buraków. Mało składników, a... ⇖ 92

Wyświetlono: 353 razy

Pasztet drobiowy z indyka z nutą grzybową

Pasztet drobiowy z indyka z nutą grzybową

SUROWIEC I ROZDRABNIANIESurowiec był mielony na maszynce nr.8 na sitku 2,5 mm dwa razy-pierś z indyka 50%-ścinki z indyka tzw. mięso gulaszowe 25%-wątróbka z indyka 25%PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-sól warzona 16g/kg-przyprawa do pasztetu 4g/kg-włoszczyzna suszona 5g/kg-suszone grzyby namoczone wcześniej lub można je zetrzeć w moździerzu na proszek mogą być...

Zobacz przepis...


Przepisy z bloga

Konserwowe wędzone...

Konserwowe wędzone...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr... ⇖ 35

Kiełbasa Biała Drobiowa

Kiełbasa Biała Drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62

Galareta wieprzowa z...

Galareta wieprzowa z...

SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w...

Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81

Mielonka Białowieska...

Mielonka Białowieska...

SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91

Słonina konserwowa z...

Słonina konserwowa z...

SUROWIEC-słonina z dzikaPRZYPRAWY I MATERIAŁY... ⇖ 79

Mielonka drobiowa

Mielonka drobiowa

SUROWIEC I ROZDRABNIANIE-jedna pierś z kurczaka moja... ⇖ 78

Kiełbasa ziołowa...

Kiełbasa ziołowa...

SUROWIEC I ROZDRABNNIANIEMielenie było na maszynce... ⇖ 98

Konserwa drobiowa

Konserwa drobiowa

SUROWIEC-mięso gulaszowe z indyka 1 kg-filet z piersi... ⇖ 120

Mielonka w obwódce...

Mielonka w obwódce...

Konserwa została zrobiona z wykorzystaniem farszu... ⇖ 108

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM