Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 39
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 75
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 29
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 74
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 67
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 59
PIZZA Z BOCZKIEM, PODGRZYBKAMI I SERKIEM MASCARPONE
WYKONANIE:ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA:20 MINUT(+ 80 MINUT PRZYGOTOWANIE CIASTA)ORIENTACYJNA CENA POTRAWY:20 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI:4-6Skladniki ciasta:13 g swiezych drozdzy,okolo 1,5 szklanki maki,1/2 szklanki cieplej wody,1/4 lyzeczki soli,1/2 lyzeczki cukru,lyzka oleju.Skladniki farszu:125 g boczku (pocietego w male paseczki),150 g tartej mozzarelli,6 wi...
Przepisy z bloga
WYKONANIE:ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA:20 MINUT(+... ⇖ 728
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35... ⇖ 675