Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 72
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 88
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 33
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 83
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 74
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 69
ZUPA Z ZIELONĄ FASOLKĄ SZPARAGOWĄ
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35 MINUTORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 9 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 5-7Skladniki:lyzka oleju,lyzka masla,nieduza cebula,1/2 mniejszego pora,opakowanie mrozonej zielonej fasolki szparagowej (450 g),4 wieksze ziemniaki,2 male marchewki,mala pietruszka,okolo 1,5 l bulionu jarzynowego,1/2 lyzeczki kurkumy,sol i pieprz do smaku,male opakowanie smietany 18% (180 g)...
Przepisy z bloga
WYKONANIE:ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA:20 MINUT(+... ⇖ 728
WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 35... ⇖ 676