Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 38
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 43
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 36
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 38
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 33
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 61
PULLA Z RODZYNKAMI
Pulla to finski, drozdzowy chlebek, ktory smakiem i struktura przypomina nasza chalke. Wyroznia ja dodatek kardamonu, dzieki ktoremu jest dodatkowo slodka, lekko orzechowa i niezwykle aromatyczna. Co wiecej doklada sie do niej rodzynki. Ja swoja pulle posypalam zmielonymi migdalami, ale tradycyjnie uzywa sie do tego platkow migdalowych. Mozna ja zaplesc na wiele sposob, ja wybralam okragly s...
Przepisy z bloga
Canelloni ze szpinakiem, delikatną ricottą i parmezanem... ⇖ 638
Kurczak po koreańsku jest moim najnowszym odkryciem i... ⇖ 3110
Po raz pierwszy sprobowalam tacosow rok temu i szczerze... ⇖ 696
Ten sernik przygotowuje juz czwarty raz w przeciagu dwoch... ⇖ 587
Uwielbiam to polaczenie-kruche ciasto i krem waniliowy. Do... ⇖ 1320
Czasem mam takie dni, kiedy przez caly dzien jadlabym tylko... ⇖ 725