Najnowsze przepisy
Lodówka to serce każdej kuchni - nie tylko przechowuje... ⇖ 19
Witam Kochani! W sezonie na młodą kapustę polecam szybki... ⇖ 24
Dzisiaj zapraszam na chrupiące ptysie, które wypełnimy... ⇖ 25
Ciasto Truskawkowa Zachcianka to pyszny i efektowny wypiek,... ⇖ 98
Chcesz wiedzieć jaką moc ma Zdrowotna nalewka z kwiatów... ⇖ 23
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 37
Razowy orkiszowy na zaparce i zakwasie, z orzechami włoskimi
Chleb wypieczony z maki orkiszowej na zakwasie pszennym ma delikatniejszy smak, lekko orzechowy. Tutaj smak zostal dodatkowo wzmocniony zmielonymi orzechami wloskimi. Pelnia aromatu wydobywa sie po u...
Przepisy z bloga
W lutowej piekarni Amber znalazl sie bardzo ciekawy przepis... ⇖ 747
Dzisiaj Wigilia, a wiec cos slodkiego specjalnie na ten... ⇖ 960
W listopadowej Piekarni Amber upieklismy chleb orkiszowy.... ⇖ 743
Najczesciej pieczemy chleby z dodatkiem roznych nasion -... ⇖ 631
Mial byc graham! Ale po otwarciu torebki z maka, ta... ⇖ 624
Struan to podobno chleb pochodzacy z zachodniej Szkocji. W... ⇖ 624
Krotkie sledztwo wykazalo, iz przepis zaczerpniety z... ⇖ 921
Fouace nantaise to rodzaj slodkiego drozdzowego ciasta,... ⇖ 633