Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 36
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 41
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 57
Salceson wieprzowy, ozorkowy z dodatkiem mięsa z łopatki.
Smaczny, domowej produkcji salceson z ozorków wieprzowych i dodatkiem chudego mięsa z łopatki wieprzowej.Surowiec:1,8 kg nóżki wieprzoweozór wieprzowy - 1 kgłopatka wieprzowa - 0,9Solanka:Sól peklowa 80 g na 1 litr wody przegotowanej, schłodzonej.Ilość solanki powinna wynosić 40% w stosunku do wagi mięsa.Przyprawy:liść laurowyziele angielskiemajeraneksól...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 55
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 44
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 68
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 55
Podwójnie panierowany filet z kurczaka, usmażony i podany... ⇖ 43