Najnowsze przepisy
Sałatka ze szparagami i jajkiem to super pomysł na... ⇖ 7
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 25
Ciasto kokosowe na biszkoptach Dobre i ładne ciasto bez... ⇖ 25
Sezon na BBQ rozpoczęty, a dobra marynata do mięsa na... ⇖ 10
Sałatka ziemniaczana z ogórkami małosolnymi Sałatka z... ⇖ 8
Sało z przyprawą
SUROWIEC I PRZYPRAWY-slonina-przyprawa jak na zdjeciu 30 g/kg-3 wieksze zabki czosnku na kg sloninyWYKONANIE :Platy sloniny tniemy w paski na wysokosc puszek/sloikowprzy puszce trzeba uwzgledniajac wieczko. Slonine nacieramy czosnkiem i posypujemy nasza przyprawa. Nastepnie taka slonine wkladamy w sloiki i puszki przykrywamy wieczkiem puszki i odstawiamy do lodowki na 7 dni aby slonina przes...
Przepisy z bloga
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 62
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 72
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 81
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 91